Praktisk info

Opmærksomheden henledes på at:

Klinikken har den tidsbestilling, som følger princippet Tid Samme Dag – det betyder, at man får en tid samme dag, som man kontakter klinikken, hvis det vurderes, at det skal ses af læge eller sygeplejerske. Det drejer sig om både akutte og ikke-akutte problemstillinger. Systemet er til for at undgå ventetider. Det kan kun i ganske enkelte tilfælde ikke være muligt at få tid samme dag.

Kontaktes klinikken mellem kl. 08-11 tilbydes en tid samme dag. Jo tidligere på dagen man ringer, jo større er sandsynligheden for, at der kan honoreres et ønske om et bestemt tidspunkt på dagen.

Lægen sidder ved telefonen kl. 08-09 for at svare på korte spørgsmål samt give svar på prøver og undersøgelser. Sygeplejersken sidder ved telefonen kl. 09-11, hvor der tages imod tidsbestilling, svares på korte spørgsmål og laves receptbestilling.

For at udnytte vores telefonkapacitet bedst mulig henstilles til, at al fast medicin bestilles hos sygeplejersken dagligt kl. 09-11.

Konsultationer som ikke er omfattet af “tid samme dag” er følgende:

– Svangerundersøgelser omkring uge 8-10, uge 24 og uge 32

– Børneundersøgelser 5 uger, 5 mdr, 1, 2, 3, 4 og 5 år

– Kroniker kontroller (f.eks diabetes, forhøjet blodtryk, KOL , astma, osteoporose)

– Samtaler

– Tolke konsultationer

– Mindre operationer

– Attester

Tid til disse konsultationer kan/skal forudbestilles ved kontakt til sygeplejersken dagligt mellem kl.09-11.

Klinikken er åben dagligt fra kl. 08.00 til 16.00 – onsdag er der aftenkonsultation til kl.17.00

Ved ankomst bedes du registrere dig ved vinduet/lugen i væggen, inden du tager plads i det store venteværelse. Når du har trukket dit kort i kortlæseren, kan vi se, at du er ankommet. Du skal derfor altid medbringe dit sundhedskort/ sygesikringskort, når du skal til lægen. Hvis du har mistet dit kort eller det er gået i stykker, skal du henvende dig til Kommunen for at få det erstattet.

Klinikken har aktuelt LUKKET for tilgang af nye patienter!